Nieuwenhove is de hoofdstad van Europa

Nieuwenhove is de hoofdstad van Europa

10

Marguerite

Nieuwenhove - Waregem

Een volwaardige eigen woning

De tien woningen liggen mooi ingebed op het terrein in Nieuwenhove, waar ze volop profiteren van de zon in de individuele tuinen. Elke woning beschikt over een binnengarage of carport. Boven de drie slaapkamers bevindt zich nog een nuttige zolderruimte. Er zijn 25 extra parkeerplaatsen voor bezoekers.

Alles binnen handbereik

Ondanks de straatnaam “Europalaan” is Nieuwenhove een rustig gehucht slechts op 3 km van het centrum van Waregem en palend aan Deerlijk en Vichte. Er is een kleuter- en basisonderwijs en alle faciliteiten zijn aanwezig, zoals bakker, slager, apotheek, …

Architect Tim Wielfaert

We hebben met veel plezier en overgave aan dit project gewerkt. Het terrein is goed georiënteerd, prima bereikbaar en straalt de nodige rust uit. Er is een zeker gevoel van ingetogenheid, wat de bewoners van de verschillende woningen de nodige privacy garandeert.

De woningen zelf zijn sober qua architectuur maar heel stijlvol en eigentijds. Boven de slaapkamers is er een nuttige zolderruimte, die extra ruimte biedt. Op de site zijn ook 25 extra parkingplaatsen voorzien, wat in deze tijden wel een luxe genoemd kan worden.

 

“De site Marguerite in Nieuwenhove ademt rust en kwaliteit uit.”

Tim Wielfaert - Architect
CONTACTEER KUB DOWNLOAD BROCHURE