Elke dag vakantie in deze residentie op De Kluis

Elke dag vakantie in deze residentie op De Kluis

19

Pierre & Julie

Mont de l'Enclus

Wonen op eenzame hoogte

Wie denkt dat wonen op de Kluisberg onmogelijk geworden is, heeft buiten residentie Pierre & Julie gerekend. KUB presenteert, niet zonder trots, de kans om op deze toplocatie bijzonder hoogstaand te resideren. De zestien ‘groene’ appartementen halen op het gebied van milieu en comfort het allerhoogste niveau (zie verder). Bovendien biedt deze op 141 meter hoogte gelegen residentie unieke recreatiemogelijkheden, van zodra men slechts één voet buiten zet: wandelen, fietsen, mountainbiken, … Levensgenieters beleven hier echte ‘hoog’dagen!

Pierre & Julie appartement te koop Mont de l'Enclus

Residentie Pierre & Julie is ook architecturaal gezien, werkelijk een uitzonderlijk project. Prachtige, moderne witte gevels en grote raampartijen aan de rand van een bos, dat zie je niet vaak.

“Het wordt vaak gezegd, maar hier is het waar: het belangrijkste is de ligging, de ligging en de ligging.”

Niet enkel de ligging is uniek, ook het terrein bood een paar uitdagingen. Zo helt het kavel langs twee kanten. De bouwlagen verhouden zich daardoor als terrassen ten opzichte van elkaar. Een van de andere voordelen is dat de grondplannen van alle appartementen van elkaar verschillen en dat de binnen/buiten beleving telkens anders is.

“Het is hoogst uitzonderlijk hier te kunnen bouwen en hier te mogen wonen. Of te mogen bouwen en te kunnen wonen.”

Tim Wielfaert - Architect
CONTACTEER KUB DOWNLOAD BROCHURE